KSPD logo
the service builder
EMC forum 2011

 

opdrachtgever: Live Solutions / EMC (www.livesolutions.nl)
ontwerp: KSPD
uitvoering: KSPD
beurs: EMC forum, Van Nelle Ontwerpfabriek, Rotterdam, NL, februari 2011
opdracht: Ontwerp en realisatie van een hoofdstand, een VIP-room en ruim 25 concept stands in de karakteristieke Van Nelle Ontwerpfabriek voor een 1-dags evenement van EMC waarbij EMC en haar partners zich kunnen presenteren. 

KSPD ontwikkelde een concept waarbij op elegante wijze banieren kunnen worden toegepast om de stands van elkaar te scheiden en zo iedere deelnemer zijn individuele karakter kon tonen en toch eenheid bewaard bleef. Bovendien werd zo het unieke karakter van de locatie benadrukt en werd een hoogwaardig kwaliteitsniveau neergezet.

 

 

 

image004-2

image001-1

image005

image003-1

image002-1