KSPD logo
the service builder
SPOGA 2011
project: SPOGA 2011
ontwerp: KSPD in samenwerking met de diverse opdrachtgevers
uitvoering: KSPD
beurs: SPOGA, Keulen sept. 2011
opdracht: Voor 6 verschillende opdrachtgevers hebben we hun beurspresentatie verzorgd. Dit jaar werd gekenmerkt door een heel soepele verlopende opbouwperiode waarin iedereen – zowel de bouwers, als de klanten – continu wisten waar ze aan toe waren. De communicatie verliep prettig en was duidelijk. Dit had tot gevolg dat de resultaten heel strak en verzorgd waren. Alle betrokken partijen waren bijzonder blij met het resultaat.In totaal bouwden we 1200 m2 stands, hebben we de monsters uitgepakt en gemonteerd, verzorgden we de decoraties, catering, etc. Kortom full-service.

 

Yotrio stand from the outside

Yotrio stand inside

MWH & Royal Garden stand

Royal Garden

Gardenart

Gardenart

Gardenart

Purer

DongHaiXian

Shunde Huatong